Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blahopřeji ke vstupu. Je to tak, jak v článku píšete - jsme tady na světě skrze jiné lidi. Hodně lidí mluví "o nezávislosti a o svobodě", ale sami pořádně neví, co to je. Nezávislost neexistuje a svoboda je jen pocit, nikoliv stav. Chudobný člověk se může cítit svobodnější než bohatý. Velký majetek a peníze svazují a zavazují. Kvůli nim se lidé stávají horšími.  Ale nemít ani bydlení a pořádné jídlo, to už opačný extrém, kvůli němu se stávaly také nepěkné věci. Takže ve společnosti, kde jsou obrovské rozdíly mezi lidmi, není svobodný nikdo. Ti dole se rvou o každodenní chleba a ti nahoře o ještě větší majetek. Volit levici je správné, v této době obzvláště.

3 2
možnosti
Foto

Jo, coming out není procházka růžovou zahradou - jak to přijali rodiče?;-D

2 1
možnosti
Foto

Myslím, že dobří rodiče své dítě nepřestanou milovat ani kdyby vraždilo. A tohle je snad přeci jen o kousíček méně zavrženíhodné :-)

0 1
možnosti
VR

"Mým snem je existence silné levicové strany, která není populistická, je ochotna spolupracovat na rozumných návrzích napříč politickým spektrem (včetně pravice - zdůrazňuji), cesta k moci a její udržení pro ni není absolutně vším a není pro toto všechno připravena obětovat své ideje, voliče, inteligenci........."

Kéž by Vás bylo v ČSSD s takovýmito názory více! Tato země by potřebovala moderní levicovou stranu, které jde hlavně o tuto zemi a ne jen o to, jak by za každou cenu zadupala svého politického protivníka do země a sama se chopila moci.

Bohužel, obávám se, že s těmito názory brzy velice tvrdě narazíte.

5 0
možnosti
Foto

J42i96ř57í 14K34i70n65d55l

23. 10. 2013 15:18

Přerozdělování znamená, že stát si osobí právo mně vzít část peněz, které jsem si poctivě vydělal a stát rozhodne, komu je přidělí. Pokud si člověk zvykne na to, že mu stát poskytne peníze, stává se v důsledky toho nesvobodný. Takovou osobu pak už nenutí nic, aby se stala pro společnost potřebnou a bude dál stát s napřaženou rukou a říkat státe dej

4 1
možnosti
Foto

Stát z těch peněz přeci jen nevyplácí dávky, ale především buduje infrastrukturu, financuje systém vzdělávání, zajišťuje bezpečnost pro všechny ty, kteří ty peníze vydělávají a kteří by jinak museli tu svou vlastní bezpečnost zajišťovat sami ze svých zdrojů.......

1 1
možnosti
Foto

Držím vám palce, zcela vážně. Obávám se však, že brzy budete v této partaji ze své naivity vyléčen.

3 1
možnosti
Foto

Děkuji a uvidíme! Řečeno slovy hlavního hrdiny Formanova Přeletu nad kukaččím hnízdem: "Aspoň jsem to zkusil!" :-)

0 0
možnosti
LK

L70u84b67o75š 51K72r14i19m77l

23. 10. 2013 14:35

Vážený pane Ondrekoviči, Vaše důvody jsem si přečetl, ale nejvíce mne zaujal čtvrtý odstavec. V tomto odstavci píšete o tom, že pravice upřednostňuje práva zloděje před právy okradeného. V návaznosti Vám doporučuji prostudovat historii a zjistit, kdo začal jednat tímto způsobem. A opravdu to nebyla pravice. 

Bohužel jsem jinak ve Vašem blogu nenašel jediný důvod proč preferujete levici a naopak jsem našel několik důvodů proč by jste měl vstoupit do PRAVICOVÉ strany:-)

8 1
možnosti
LK

L41u93b54o89š 69K71r94i91m86l

23. 10. 2013 14:36

Omlouvám se za zkomolení jména, vynechává mi písmeno J

0 1
možnosti
MP

Pardon, chtěl jsem dát mínus. Upřímnou soustrast. Být členem strany, pak bych se za Sobotkovo zadlužení a lhaní hanbou propadl...Za Zemana ještě měli krásný program, to říkám jako pravičák, ted je to jen a jen populistika, všechno zaplatíme...

2 1
možnosti
Foto

Děkuji za názor - akceptuji, ale nesouhlasím. Ta strana existuje na těch základních principech - které jsou právě pro mně důležité a podstatné - už 135 let.....kde bude za 20 let Sobotka se Zemanem?

0 1
možnosti
MD

Opravdu vyzivne, zvlaste pak paty odstavec, kde se nam pravice scvrkla, jako svestka v susce na ovoce, toliko na podnikate. Ostatni zajimavosti uz necham na druhych, neb tolik sil v sobe zase nemam.

1 1
možnosti
Foto

Tak to se omlouvám - tak jsem to nemyslel a také jsem nechtěl pravici automaticky ztotožňovat s podnikateli a naopak.

0 0
možnosti
MP

Vstupujete do nejasociálnější strany. Pámbu s vámi...!!;-€;-O

5 1
možnosti
Foto

...a zlý pryč! Děkuji :-)

1 0
možnosti
TF

Jo kamaráde, do parlamentu bude tlačenice. Budeš to muset ještě chvíli vydržet jako řadový člen strany ;-)

1 0
možnosti
Foto

Nepotřebuji dělat kariéru. A na kandidaturu do Parlamentu je podle stanov třeba být členem strany nejméně 6 let.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 35,00
  • Průměrná čtenost 4345x
Přemýšlivý zaměstnanec středního věku, kterého štve šlendrián v každé oblasti, ačkoli ví, že se jej jako každý jiný člověk na zeměkouli také občas (nerad) dopouští. Nemám rád populismus zneužívající nízkou úroveň znalostí. Zcela nesmiřitelný postoj mám vůči křivdě v jakékoli podobě a dále vůči osobám se zločinnými úmysly zneužívajícím svou momentální převahu nad jinými lidmi v kterékoli oblasti. Štve mne občasná nízká úroveň vymahatelnosti práva v našem státě i to, že tento stav prospívá a vyhovuje především osobám s nečistými úmysly, které se tím navíc neváhají chlubit.