Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Chtěla bych vidět tu svatbu muslima s pravověrnou křesťankou a v mešitě. Takovými bláboly máte vyplněnou půlku článku, nevážený pane.

12 1
možnosti

To já bych chtěl vidět svatbu křesťana s muslimkou v mešitě.!!

6 0
možnosti
Foto

Palec musíte mít úplně ocucaný, jak jste z něho tahal informace.

Jen detail: Indonésie. Kultura je velmi ovlivněna jinými směry, např. buddhismem, a v mnoha směrech se tamní muslimové fundamentalistického pojetí islámu nedrží. Např. v tom, že si klidně zobrazují a sochají živé tvory atd.

Měli jsme řadu Indonésanů v ročníku. Je to úplně jiná povaha, než arabská.

Např. jsem si nepovšiml, že by se během vyučování modlili.

15 1
možnosti
Foto

Nicméně je v Indonesii takřka 90% muslimů-cca 200 milionů takže každý 8 muslim na světě je indonesan.

0 5
možnosti
BT

Svatá prostoto, argument na rozdělené místa v dopravních prostředcích a v Evropě na rozdělená WC je silně scestný. Na druhou stranu, co takhle spojené šatny na plovárně, to by bylo žůžo...

14 0
možnosti
VV

V tomto narode se najde dost lidi, ktere takovi konvickove oslovi.  Na cechacky s malym c stack slovo Islam a Nemec nebo Sudety a okamzite nastartui.j

2 9
možnosti
JP

Pane Ondrejkovič, váš sáhodlouhý článek jsem si přečetl, teď bych si rád přečetl ty vaše argumenty. Tak je předložte a neplkejte......., a předložte je.

15 1
možnosti
Foto

Možná jste přehlédl, že ten článek pokračuje i za první větou......jinak byste takhle hloupě nereagoval.:-)

1 3
možnosti
Foto

Ve vašem článku jsem nenašla jediný neprůstřelný argument, jen pár lehce průstřelných a SPOUSTU velmi manipulativního balastu...

24 1
možnosti
Foto

Tak schválně - prostřelujte, jestli na to máte!:-)

1 1
možnosti
PS

Pane Ondrejkoviči,

mít odlišný názor není špatné, ale špatné je považovat svůj názor za jediný správný a přitom opovrhovat jiným názorem.

Události vám naskytly výbornou šanci ukázat nám, jak moc myslíte své názory vážně. Jeďtě do Líbye, tam se ožeňte s islámskou dívkou a přivezte si jí k sobě domů do ČR. K tomu adoptujte její děti a zkuste s nimi žít pod jednou střechou. Potom nám poreferujte a doplňte fotogalerií, jak probíhá vaše soužití. Co vy na to?

13 1
možnosti
Foto

Já být Vámi, tak už bych to nehulil.......Zkuste si prosím znovu přečíst ALESPOŇ úvod.........a pak v něm najděte třeba větu: "Názorovou pluralitu považuji za základ demokracie a vůbec si nedělám nárok na to, abych něčí názor měnil"

1 3
možnosti

Místo dlouhého vyvracení vašich nesmyslů stačí citát: "po ovoci poznáte je" - a kdo chce, snadno si dohledá, proč nemáte pravdu. Obzvláště pikantní je označení antiislamistů za tupou, nevzdělanou lůzu. Možná, jako bývalý voják z povolání, máte jiné představy o vzdělání, ale

 M. Konvička není jediný úspěšný vysokoškolák v hnutí, které vám tak leží v žaludku.

27 1
možnosti
Foto

Ano pár lidí ve vedení tupá nevzdělaná lůza není.

Ti manipulují ostatními

1 11
možnosti
IG

Tak jsem myslel, že nad Polického není, ale vidím, že je ....8-o

32 0
možnosti
MO

;-DTi si můžou podat ruce...

6 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 35,00
  • Průměrná čtenost 4345x
Přemýšlivý zaměstnanec středního věku, kterého štve šlendrián v každé oblasti, ačkoli ví, že se jej jako každý jiný člověk na zeměkouli také občas (nerad) dopouští. Nemám rád populismus zneužívající nízkou úroveň znalostí. Zcela nesmiřitelný postoj mám vůči křivdě v jakékoli podobě a dále vůči osobám se zločinnými úmysly zneužívajícím svou momentální převahu nad jinými lidmi v kterékoli oblasti. Štve mne občasná nízká úroveň vymahatelnosti práva v našem státě i to, že tento stav prospívá a vyhovuje především osobám s nečistými úmysly, které se tím navíc neváhají chlubit.