Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Pane Polický, on píše historické nesmysly a Vy mu dáváte karmu. Proč se tak shazujete, že dáváte karmu každému kdo napíše sebevětší blbost.

3 1
možnosti
Foto

Už jenom to, že ve svém článku několikrát okazujete na bláboly páně Cempera, ten váš článek posouvá přesně tam, kam patří - k blábolům páně Cempera...RvRvRv

18 1
možnosti
Foto

Konvička dělá přesně to, co každý přemýšlivý člověk  nechce, aby naše města byla jako je třeba Amsterdam, Marseille nebo švédské Malmö. V nich tvoří muslimové většinu obyvatel mladších osmnácti let. Paříž je obklíčena prstencem muslimských předměstí. V mnoha základních školách se děti nemohou učit o životě na venkově, protože to není možné bez zmínky o prasátcích, což by muslimy údajně urazilo. Mnohé státní školy v Belgii a Dánsku dnes v jídelnách vaří pouze halal pokrmy. V kdysi tak tolerantním Amsterodamu  muslimové veřejně napadají homosexuály. Na nemuslimské ženy pokřikují “děvka, děvka”. Satelitní přijímače nemíří na holandské stanice, ale na stanice v muslimském světě. Ve Francii se doporučuje učitelům, aby osnovy vynechaly autory urážející muslimskou víru, včetně Voltaira a Diderota, a podobný osud čeká Darwina. V mnoha třídách se raději neučí o holocaustu, neboť i ten uráží muslimské city. Součástí britského právního systému se nedávno staly muslimské soudy, pracující podle práva šária. Ve Francii najdete čtvrti, kam se nedoporučuje vstup ženám bez šátků na hlavách.  Tak bych mohl pokračovat. Zkuste v Teplicích před muslimkou políbit svoji manželku. Bude na vás křičet a hrozit. Pokud neuhnete muslimskému dítěti na kole plivne na vás. Pokud máte psa na vodítku, bude se snažit jej nakopnout. Pokud jej napomenete, tak vám rukou ukáže, že vás podřízne. Teď skončil v Arabských zemí ramadán a naše město očekává opět příliv muslimů, kteří zde léčí děti postižení obrnou, protože neznají očkování a s dítětem přijíždějí celé rodinyRv.

23 1
možnosti
ZB

Karma.Vystihl jste to přesně,Konvička a spol. dělají přesně to,co se radikálním islamistům nejvíc hodí-radikalizují veřejnost proti islámu.Zradikalizovaní příznivci to vlastně myslí dobře,zachraňují přece vlast a kulturu před nadvládou islámu.Kolik lidí si vůbec neuvědomuje,že dělají přesně totéž co se dělo v nacistickém Němeku.I tam voliči Hitletr nedělali nic špatného a chtěli pro Německo jen dobro a záchranu vlasti a kultura před židy-judaismem.I voliči Hitlera si o sobě mysleli,že jsou slušní lidé a svůj selský rozum použili k nenávisti proti židům.Kdo se postavil proti nim byl židomilec a "zrádce národa"...

3 26
možnosti
Foto

To přirovnání fakt sedí. Židé chtěli, aby si Němci nechali narůst pejzy a drželi šábes. Když některé německé dítě mělo ve škole k svačině šunku, židovští spolužáci ho zbili. Židé ve věznicích (a byla jich tam většina, protože páchali většinu kriminality) si vynucovali košer stravování. Občas si Židé uspořádali demonstraci, pod vlajkami s Davidovou hvězdou skandovali, že Němci budou do pár let jejich otroci (a na důkaz své převahy cestou rozbíjeli výlohy a podpalovali auta).

No, jak už jsem napsal, dnes mají sluníčkáři nejvyšší pohotovost.

23 1
možnosti
XB
RB

To bude krásný páreček, tolerantní IS bude štěstím bez sebe. Další dvojice pro výlet na střechu, protože hnislám je přece ideologie míru.

3 1
možnosti
LR

Očividně jste nikdy nečetl Korán ani Nový Zákon, že dokážete psát takové nesmysly..

Očividně ani nevíte, jaký je principiální rozdíl mezi biblí, jako souborem různorodých textů braných jako historický exkurz a inspirace s v podstatě jediným závazným souborem příkazů v desateru a Koránem, jako naopak přímým božím příkazem k chování se muslimů.

Píšete o sobě, že jste přemýšlivý typ, což bývá obvykle příznakem pocitu bolestivosti při pokusem přemýšlet o velice omezeném souboru znalostí....

17 1
možnosti
Foto

Pane Raštico, velmi přesně. R^

11 1
možnosti

Pane autore, Davide. Jste tak ošklivé a staré káčátko, že z toho už asi nevyrostete.

3 1
možnosti
JH

K těm vašim zoufalým analogiím,

jakým způsobem měl Hitler podporovat protiněmecké nálady v ČSR a jak se vůbec měly projevovat? Tohle vaše tvrzení se nápadně podobá dobové propagandě o strašlivém českohusitském teroru.

Ono  i ty zlé reparace jsou spíše oblíbené klišé. Byly sníženy už v první polovině 20. let, dávno před nástupem nacistů.

6 1
možnosti
LS

Pane Hrdličko ten "přemýšlivý" autor je naprosto nevzdělaný hlupec, který nezná ani vlastní dějiny. Když jsem dočetl k  odstavci o tom, jak Hitler podporoval protiněmecké nálady, tak jsem si uvědomil, že ten člověk jen pindá o svých představách jak to  bylo, aniž by měl jakýkoliv důkaz pro svá tvrzení. Má to pouze jeden účel. Neuměle a trapně průhledně spojit nacisty s Konvičkou. Jeho poznámka o reparacích je až směšná, neví o tom vůbec nic. To je totiž argument nacistů, kterým se po válce obhajovali. To, že používá tento argument vypovídá o něm, že se neštítí používat stejné dehonestační praktiky jako nacisté. Autore přečtěte si blogy p . Berrezaugua. Tam se dozvíte islámskou skutečnost a muslimské myšlení. Tam se dozvíte skutečnou příčinu selhání integrace a multikulti. S tím nemá žádný Konvička nic co do činění. Islám je prostě antidemokratická náboženská ideologie a Vy multikulti ideologičtí pomatenci s tím prostě nic nenaděláte. Tvrdí to samotní muslimové, tvrdí arabisté, už to začínají tvrdit i politici (v poslední době už několikrát Cameron). Takže kdo tvrdí opak jste už jen vy, pomatení a ideologicky vymytí multikulti bezmozci.

11 1
možnosti
JM

můžete jít udělat řetěz pravdy a lásky

9 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 35,00
  • Průměrná čtenost 4345x
Přemýšlivý zaměstnanec středního věku, kterého štve šlendrián v každé oblasti, ačkoli ví, že se jej jako každý jiný člověk na zeměkouli také občas (nerad) dopouští. Nemám rád populismus zneužívající nízkou úroveň znalostí. Zcela nesmiřitelný postoj mám vůči křivdě v jakékoli podobě a dále vůči osobám se zločinnými úmysly zneužívajícím svou momentální převahu nad jinými lidmi v kterékoli oblasti. Štve mne občasná nízká úroveň vymahatelnosti práva v našem státě i to, že tento stav prospívá a vyhovuje především osobám s nečistými úmysly, které se tím navíc neváhají chlubit.