Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...a co když je...

David Ondrejkovič....agentem ručníkářů...????

1 0
možnosti

Tohle se nedá vymyslet, to se musí (bohužel) narodit!

0 0
možnosti
JJ

Nejlepší je, když nějaká slátanina začíná tím, že očekávaný nesouhlas s touto slátaninou bude autor brát jako potvrzení své pravdy.;-D  Autor by se měl zastavit u psychiatra.

1 1
možnosti
Foto

Jestli někdo zde radikalizuje společnost, tak jsou to právě pomatení sluníčkáři. Čím více totiž budou křičet, že zbytek (přes 80%) národa jsou náckové, tím více lidí se naštve a vyjde do ulic demonstrovat proti přistěhovalcům. Ano lidem v nouzi se má pomáhat, ale černoši (v převážné většině mladí zdraví dobře oblečení chlapi), kteří jsou schopni platit stovky EU převozníkům, nejsou žádní ubožáci, kteří nemají co do huby ... A když už jsme u těch konspiračních teorií! Co když je to právě naopak? Co když tím tajným agentem IS je právě David Ondrejkovič, který (dle hesla - rozděl a panuj), má za úkol poštvat proti sobě sousedy a rozvrátit náš stát ? ;-)

3 1
možnosti
JK

Pokud je daný blog pokus o vtip, tak docela slabý a hlavně autora a nás všechny možná přejde smysl pro humor ;-(

3 0
možnosti
Foto

O89t73a 71B57l64a71ž44e40k

30. 6. 2015 16:17

Ano - pocit ohrožení islámských komunit za hranicemi IS je může přimět vyhlížet IS jako osvoboditele. Že se tak stane i bez reálného ohrožování tak jako tak, to vám fundovaně vysvětlí blogy pana Berrezougy pod názvy "Tato země není pro muslimy I-IV." 

Jediný logický závěr z toho je, že je nutno existenci islámských komunit u nás vůbec nepřipustit !

7 0
možnosti
KV

K40a60r25e44l 70V92o34l40n56ý

30. 6. 2015 16:11

sluníčkáři jsou fakt úžasní taková směsice nulové inteligence, absence morálky, se jen tak nevidí fakt super R^R^;-D

5 3
možnosti
Foto

K36a85r81e56l 74M27á86d13l74e

30. 6. 2015 17:35

Z "našeho" pohledu máte pravdu. Ovšem oni sami se cítí jako nadlidi s absolutním patentem na výklad morálky.

4 2
možnosti
RB

Ta alternativní historie ohledně Hitlera je fakt zajímavá, z které scifi to je? Ono to vypadá, že i Sir Winston Churchill byl vlastně Dolfiho agent.  Doporučuju autorovi blogu aby si to hlavně neškrábal.

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 35,00
  • Průměrná čtenost 4345x
Přemýšlivý zaměstnanec středního věku, kterého štve šlendrián v každé oblasti, ačkoli ví, že se jej jako každý jiný člověk na zeměkouli také občas (nerad) dopouští. Nemám rád populismus zneužívající nízkou úroveň znalostí. Zcela nesmiřitelný postoj mám vůči křivdě v jakékoli podobě a dále vůči osobám se zločinnými úmysly zneužívajícím svou momentální převahu nad jinými lidmi v kterékoli oblasti. Štve mne občasná nízká úroveň vymahatelnosti práva v našem státě i to, že tento stav prospívá a vyhovuje především osobám s nečistými úmysly, které se tím navíc neváhají chlubit.